Smiješne Izreke - Mudre Izreke - Vicevi - Statusi Facebook - Zabavne Slike - Prigodne Poruke - Kolači - Igre Igrice

Kako vrijeme prolazi 2.sezona – Sve epizode Gledanje Sadržaj

Google reklame
   

Nova sezona donosi nova uzbuđenja u priči o obitelji Akarsu.

Nakon što ih je otac napustio i počeo svoj život s ljubavnicom Caroline, Džemile se uzdigla i dostojanstveno podnijela poraz.

Druga sezona počinje dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara a zatim i u samoga sebe. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote. Osman je krenuo u osnovnu školi gdje stječe nove prijatelje. Iako vrijeme provedeno u školi ne doživljava kao dio pravog života, svakoga dana ima neki posve drugi razlog da ode u školu.

Najstarija Džemilin kćerka Berin se žrtvuje kako bi spasila Ahmeta pa zbog svoje odluke proživljava teške trenutke. Teret koji je preuzela na svoja leđa mnogo je teži od onoga koji je u stanju nositi. Ajlin je postala zrelija. Brzo se naviknula na svoj novi život i okruženje te se iz neiskusne gimnazijalke pretvorila u samopouzdanu ženu. Jedina osoba koju vrijeme nije promijenilo je Džemile. I dalje se na sebi svojstven način bori da obitelj održi na okupu. Novi nastavci donose sudbinske obrate koji će prikovati gledatelje uz male ekrane.

Öyle Bir Geçer Zaman ki : photo Aras Bulut İynemli, Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Yıldız Çağrı Atiksoy

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de sezonun bombası! Ali Kaptan nerede?

Napiši komentar